Open dagen

10 september t/m 11 september, Tresoar in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tresoar bestaat dit jaar 20 jaar! Om dit jubileumjaar te vieren organiseren wij op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 van 11.00 tot 16.00 uur open dagen bij Tresoar met allerlei activiteiten, muziek en gezelligheid. Kom langs en zie meer van Fryslân en haar rijke verleden! Altijd al willen wet...

Lees meer

Tresoar bestaat dit jaar 20 jaar! Om dit jubileumjaar te vieren organiseren wij op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 van 11.00 tot 16.00 uur open dagen bij Tresoar met allerlei activiteiten, muziek en gezelligheid. Kom langs en zie meer van Fryslân en haar rijke verleden!

Altijd al willen weten welke schatten er in de schatkamer van Fryslân verborgen liggen? Dit is je kans! Ontdek een stukje van je eigen geschiedenis en welke rol deze speelt in jouw toekomst. Twee dagen boordevol activiteiten waarin je zelf beleeft wat je allemaal bij Tresoar kunt doen!

Schuldig of niet schuldig? Neem plaatst of wees jurylid in de rechtbank waar opmerkelijke rechtszaken van vroeger worden nagespeeld. Misschien heb je zelf wel criminele voorouders en ontdek je dat tijdens een bezoek aan Tresoar... Onze medewerkers laten hun persoonlijke topstukken zien en er worden nog meer Friese schatten onthuld tijdens rondleidingen. Durf jij het aan om je kennis van de Friese literatuur te testen? Doe dan mee aan de Friese literaire quiz! In onze bioscoop kun je vervolgens weer even bijkomen tijdens een korte historische video. Luister op je gemak naar een lezing over feministe Etta Palm of laat je verbazen door je eigen Friese verleden in het Historisch Reisbureau. Kortom, genoeg te zien, te doen en te beleven in de schatkamer van Fryslân!

Kinderen kunnen op ontdekkingstocht door de schatkamer van Fryslân. Wat is er allemaal te ontdekken?

Houd onze website en socialmediakanalen in de gaten voor updates over het programma. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en om jouw verhaal te horen, want ook jij bent een schat!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : 11:00 - 16:00
zo 11 september 2022 : 11:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Tresoar
Boterhoek 1
8911 DH LEEUWARDEN
058 7890789
www.tresoar.nl
info@tresoar.nl