Open huis

3 juli, Grote Kerk in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Stichting Vrienden van de Grote Kerk Veendam zet de kerkdeuren van het oudste gebouw van Veendam wagenwijd open. U heeft dan de mogelijkheid om de kerk niet alleen van buiten te bekijken, maar ook van binnen. Er zijn rondleiders aanwezig en er zijn orgel-demonstraties door de organisten van de ...

Lees meer

De Stichting Vrienden van de Grote Kerk Veendam zet de kerkdeuren van het oudste gebouw van Veendam wagenwijd open. U heeft dan de mogelijkheid om de kerk niet alleen van buiten te bekijken, maar ook van binnen.

Er zijn rondleiders aanwezig en er zijn orgel-demonstraties door de organisten van de kerk. Als de coronamaatregelen het toelaten mag u in het orgel kijken Er worden bovendien gravures en etsen aangeboden en er zal een boekenmarkt zijn; de opbrengst komt ten goede aan het orgelfonds.

In Veendam doet ook de Rooms Katholieke kerk mee. De kerken in Meeden en Muntendam hebben de deuren eveneens open gezet. Er zijn in totaal 30 kerkgebouwen die te bezichtigen zijn. Kijk op de site www.kerkenpadoostgroningen.nl. Daar staan alle kerken die mee doen. Daar zijn ook de routes te vinden. Er zijn 12 routes gemaakt die u zowel op de fiets of met de auto kunt doen. Dus plan een van de routes op de website www.kerkenpadoostgroningen.nl en kom langs!

Zo kunt u op een sportieve manier de prachtige kerken bekijken.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 juli 2021 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Grote Kerk
J.G. Pinksterstraat 5
9641 AX VEENDAM

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader