Open Huis: wat een energie!

8 oktober, Woningstichting Weststellingwerf in WOLVEGA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Leuke en interessante dingen te zien en te doen: informatiemarkt, demonstraties, workshops en winacties. Gratis, rolstoelvriendelijk, voor jong en oud. Maak tijdens het Open Huis op een leuke manier kennis met Woningstichting Weststellingwerf. Er is van alles te zien en te doen. We vertellen je nat...

Lees meer

Leuke en interessante dingen te zien en te doen: informatiemarkt, demonstraties, workshops en winacties. Gratis, rolstoelvriendelijk, voor jong en oud.

Maak tijdens het Open Huis op een leuke manier kennis met Woningstichting Weststellingwerf. Er is van alles te zien en te doen. We vertellen je natuurlijk graag over onze nieuwbouwplannen. Wil je meer horen over onze proef om woningen aardgasvrij te maken? Hoe ziet een warmtepomp er uit? In 3D beleven hoe een huis in de fabriek wordt gebouwd? Je ontdekt het allemaal!

Graag zelf iets doen? Doe dan mee met een workshop metselen en tegelen. Of probeer een warmtebeeldcamera uit. Ook leuk: ga naar huis met een greenscreen-foto of een karikatuur-tekening van jezelf. Of doe eens gek en zet een glittertattoo. Misschien win je wel een prijs in onze energiequiz. We gaan het beleven. Wat een energie!

Lees minder

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 10:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Woningstichting Weststellingwerf
Keiweg 14
8471 CZ WOLVEGA
0561613815
www.wstweststellingwerf.nl
info@wstweststellingwerf.nl

gratis