Open tuin

3 oktober, Tuin van de Tijd in BUNNE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Tuin van de Tijd van landschapskunstenaar Femke van Dam in Bunne is een omvangrijke tuin waar landschap en geschiedenis samenkomen. Langs de zichtlijnen en spiegelsculpturen ervaren bezoekers een nieuwe belevenis van tijd en ruimte. Femke gebruikt het landschap zelf, natuurlijke materialen, gev...

Lees meer

De Tuin van de Tijd van landschapskunstenaar Femke van Dam in Bunne is een omvangrijke tuin waar landschap en geschiedenis samenkomen. Langs de zichtlijnen en spiegelsculpturen ervaren bezoekers een nieuwe belevenis van tijd en ruimte.

Femke gebruikt het landschap zelf, natuurlijke materialen, gevonden voorwerpen en spiegels om het verhaal van een plek te vertellen. Naast haar bijzondere kunst zijn er in de Tuin van de Tijd stinseplanten, rhododendronborder, wilde bloemenweide, vaste planten gegroepeerd op kleur, diverse soorten bamboes en hoge grassen te bewonderen. De tuin is door het toevoegen van nieuwe projecten voortdurend in ontwikkeling en vormt zo het natuurlijke atelier van Femke.

Ook in 2021 is de ruim 7.500 m2 grote tuin weer open voor publiek. Zonder afspraak zijn bezoekers welkom op zaterdag 26 juni van 14 tot 17 uur en op de zondagen 27 juni, 25 juli, 29 augustus en 3 oktober van 11 tot 17 uur. Daarnaast is er een speciale opening op afspraak voor de actie Gekleurd Grijs Drenthe/Groningen op woensdagmiddag 1 september van 14 tot 16 uur.

Er kunnen het hele jaar rond afspraken worden gemaakt voor groepen.

De entree bedraagt € 5 pp, inclusief koffie/thee en iets lekkers en een routebeschrijving van de tuin. Voor groepen € 7 pp, ontvangst met achtergrondinformatie over de Tuin van de Tijd en de fototentoonstelling over landschapskunst van Femke van Dam elders in Europa, inclusief koffie/thee en iets lekkers (groepsgrootte ongeveer 10 personen, meer of minder in overleg mogelijk).

De ontvangstruimte is beschikbaar bij een bui en toegankelijk voor rolstoel en biedt een toilet.

Lees minder

Links

Data en tijden

zondag 3 oktober 2021 t/m zondag 3 oktober 2021

zondag : 11:00-17:00
zo 3 oktober 2021 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Toelichting: incl. koffie/thee en iets lekkers en een routebeschrijving van de tuin.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Tuin van de Tijd
Paasveen 2
9496 TA BUNNE
050 3094755
www.femkevandam.nl
info@femkevandam.nl

€ 5,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader