Open Tuinen Carrousel Drenthe

21 mei t/m 22 mei, Diverse locaties in PROV DRENTHE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Binnen de regio Drenthe zullen de 8 afdelingen van Groei & Bloei gedurende vijf weekenden tuinen openen voor bezoekers onder de naam Open Tuinen Carrousel Drenthe. In de maanden mei, juli, augustus en september zijn er iedere keer 2 afdelingen aan de beurt om hun tuinen open te stellen. Elk jaar w...

Lees meer

Binnen de regio Drenthe zullen de 8 afdelingen van Groei & Bloei gedurende vijf weekenden tuinen openen voor bezoekers onder de naam Open Tuinen Carrousel Drenthe.

In de maanden mei, juli, augustus en september zijn er iedere keer 2 afdelingen aan de beurt om hun tuinen open te stellen. Elk jaar wisselen de weekenden over de afdelingen, dus als een afdeling dit jaar in mei aan de beurt is, dan zijn ze volgend jaar in juli aan de beurt. Op die manier kunnen de bezoekers gedurende de jaren dezelfde tuinen op verschillende momenten in het jaar bezoeken.

In juni (tijdens het Landelijke Open Tuinen Weekend) openen alle afdelingen hun tuinen.

Het eerste weekend van 2022, op 22 en 23 mei, stellen elf tuinliefhebbers van de afdelingen Assen en Beilen hun tuinen open. De toegang is gratis.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 10:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis