Open Tuinen Carrousel Drenthe

9 juli t/m 10 juli, Diverse locaties in PROV DRENTHE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Binnen de regio Drenthe stellen tuineigenaren van de acht afdelingen van Groei & Bloei gedurende vijf weekenden hun tuin open voor bezoekers onder de naam “Open Tuinen Carrousel Drenthe”. In de maanden mei, juli, augustus en september zijn er iedere keer 2 afdelingen aan de beurt om hun tuinen open ...

Lees meer

Binnen de regio Drenthe stellen tuineigenaren van de acht afdelingen van Groei & Bloei gedurende vijf weekenden hun tuin open voor bezoekers onder de naam “Open Tuinen Carrousel Drenthe”. In de maanden mei, juli, augustus en september zijn er iedere keer 2 afdelingen aan de beurt om hun tuinen open te stellen. Elk jaar wisselen de weekenden over de afdelingen, dus als een afdeling dit jaar in mei aan de beurt is, dan is deze volgend jaar in juli aan de beurt. Op die manier kunnen de bezoekers gedurende de jaren dezelfde tuinen op verschillende momenten in het jaar bezoeken.

Het derde carrousel-weekend van 2022, op 9 en 10 juli, zijn de afdelingen Coevorden en Emmen aan de beurt. 29 tuineigenaren stellen dan hun tuin open. Op www.opentuinencarrouseldrenthe is te zien welke tuinen dat zijn. De toegang is gratis.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 juli 2022 : 10:30 - 17:00
zo 10 juli 2022 : 10:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis