Opera Zuid - Het Lijflied

19 november, Theater De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Familievoorstelling (8+). In ‘Het Lijflied’ ontdekt Ina het wonderbaarlijke klankuniversum van haar organen. Ze hoort typische lichaamsgeluiden zoals het borrelen van haar maag, het kloppen van haar verliefde hart, het pruttelen van haar darmen en het kraken van haar hersenen. Lucas Wiegerink comp...

Lees meer

Familievoorstelling (8+).

In ‘Het Lijflied’ ontdekt Ina het wonderbaarlijke klankuniversum van haar organen. Ze hoort typische lichaamsgeluiden zoals het borrelen van haar maag, het kloppen van haar verliefde hart, het pruttelen van haar darmen en het kraken van haar hersenen.

Lucas Wiegerink componeerde muziek van deze wonderbaarlijke geluiden, die live wordt gezongen en gespeeld door zangers en muzikanten, begeleid door een geluidsontwerper.

Het libretto van deze familieopera is van de hand van regisseur Alma Terrasse. Ze schreef het stuk speciaal op het lijf van een meisje, met veel aandacht voor wetenschap, emoties en vriendschap. In een mysterieuze en magische sfeer ontdekt Ina haar organen. Zo wordt ze verliefd en leert van alles over haar lichaam en haar emoties. Net als de jonge bezoekers, die door de ogen van Ina ontdekken hoe rijk en wonderlijk onze innerlijke wereld is, waarin alles met elkaar in verbinding staat. De opera duurt ongeveer een uur, zonder pauze en wordt in het Nederlands uitgevoerd.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 19 november 2022 : 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Theater De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
0517 395363
www.theaterdekooornbeurs.nl
post@theaterdekoornebeurs.nl

€ 17,50