Orkest op Maat! en de Troebadoers

4 februari 2023, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De meest gemotiveerde amateurmuzikanten van verschillende orkesten uit het noorden Eén keer per jaar komen de meest gemotiveerde amateurmuzikanten van verschillende orkesten uit het noorden bij elkaar om een spectaculair en onvergetelijk concert neer te zetten. Dit doen ze in samenwerking met profe...

Lees meer

De meest gemotiveerde amateurmuzikanten van verschillende orkesten uit het noorden

Eén keer per jaar komen de meest gemotiveerde amateurmuzikanten van verschillende orkesten uit het noorden bij elkaar om een spectaculair en onvergetelijk concert neer te zetten. Dit doen ze in samenwerking met professionele artiesten. Het fanfareorkest straalt kwaliteit uit in klank en aankleding, en speelt voor u een breed muzikaal repetoir, dát is “Orkest op maat!”.

De 4e editie van dit spektakel strijkt dit jaar neer in Emmen! Het orkest bestaat deze editie uit meer dan 90 muzikanten en het muzikale trio “De Troebadoers”, bestaande uit Alex Vissering, Edwin Jongedijk en Jan Henk de Groot. De mannen spelen en zingen hun eigen liedjes over het leven en de streek, afgewisseld met bestaande en nieuw gearrangeerde muziekstukken. Het orkest staat onder leiding van Jaap Musschenga.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 februari 2023 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 23.25

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 23,25