OUMI, DAD, JA

28 november, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret door Nasrdin Dchar. Tijdens dit avondje bingewatchen kun je de drie succesvolle solovoorstellingen van meesterverteller Nasrdin Dchar achterelkaar zien. Zijn familiekroniek, die in 2012 begon, is een drieluik over loyaliteit, je plek vinden en natuurlijk de liefde. Nasrdin vertelt op ontwap...

Lees meer

Cabaret door Nasrdin Dchar.

Tijdens dit avondje bingewatchen kun je de drie succesvolle solovoorstellingen van meesterverteller Nasrdin Dchar achterelkaar zien. Zijn familiekroniek, die in 2012 begon, is een drieluik over loyaliteit, je plek vinden en natuurlijk de liefde. Nasrdin vertelt op ontwapenende wijze over de belangrijkste mensen in zijn leven en over zijn zoektocht als zoon van Marokkaanse ouders in Nederland: zijn land.

In ‘OUMI’ (mijn moeder) speelt Nasrdin zijn moeder en met haar een hele generatie Marokkaanse vrouwen. In ‘DAD’ gaat hij in gesprek met zijn vader, die hij zelf speelt, en staat hij stil bij zijn eigen vaderschap. In slotdeel ‘JA’ toont hij hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, in het verhaal van de liefde tussen hem en zijn vrouw Amy.

Drie intieme verhalen, oprecht en met humor gebracht, om een groter verhaal te vertellen.

Tijdens een van de pauzes verzorgen Nadia Zerouali en Samira Dahmani van de Couscousbar in Amsterdam een maaltijd. Zo wordt het een feest voor alle zintuigen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 28 november 2021 : vanaf 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 50.00

Toelichting: incl. maaltijd.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

Gerelateerde evenementen

Loader