Over een kleine mol die......

7 mei 2022, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater door Theatergezeldschap Meneer Monster (2+). Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan...

Lees meer

Kindertheater door Theatergezeldschap Meneer Monster (2+).

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem helpen.

Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder. Naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Over Meneer Monster

MENEER MONSTER is een stoer en fris jeugdtheatercollectief. Ze hebben internationaal jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door de oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel, ondernemend en creatief en staat te springen om met zijn monsterlijke producties de harten van het jonge én volwassen publiek te veroveren.

Als geen ander weet MENEER MONSTER internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018)’.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 7 mei 2022 : 11:00 - 12:00
za 7 mei 2022 : 14:00 - 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50
Kinderen : Gratis (t/m 1 jaar) Gratis (t/m 1 jaar)
Kinderen : € 12.50 (2 t/m 18 jaar ) € 12.50 (2 t/m 18 jaar )

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader