Over liefde en troost

22 mei, Witte kerkje in GASSELTE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Hunzekoor m.m.v. Gajane Kostandian; klassiek. Op zondag 22 mei om 15:00 uur in het Witte Kerkje in Gasselte (en op 21 mei om 20:00 uur in de Heerencompagnie in Annerveenschekanaal) zingt het Hunzekoor onder leiding van Inge Roelands voor het eerst sinds 2019 weer twee uitvoeringen van een volle...

Lees meer

Het Hunzekoor m.m.v. Gajane Kostandian; klassiek.

Op zondag 22 mei om 15:00 uur in het Witte Kerkje in Gasselte (en op 21 mei om 20:00 uur in de Heerencompagnie in Annerveenschekanaal) zingt het Hunzekoor onder leiding van Inge Roelands voor het eerst sinds 2019 weer twee uitvoeringen van een volledig concertprogramma. Dit afgelopen seizoen kon behoudens de winterlockdown volop worden gerepeteerd en dat is met verve gedaan. Het koor zingt liederen – van middeleeuws tot modern - Over liefde en troost, liederen die onze emoties rond de liefde in al haar facetten vertolken en ons ook tot troost kunnen strekken.

Onder andere worden a capella werken gezongen van Josquin des Prèz, Arthur Sullivan, Edward Elgar, maar ook van Karl Jenkins en Eric Whitacre. Er zijn instrumentale intermezzo’s op piano gespeeld door pianiste Gajane Kostandian, die een enkel lied ook op piano begeleidt. De toegang is gratis, een gift wordt op prijs gesteld en om zeker te zijn van een plek kunt u reserveren via secretarishunzekoor@gmail.com. Meer informatie over het koor op www.hunzekoor.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: vrije gift bij uitgang welkom.

Waar is het?

Witte kerkje
Dorpsstraat 5
9462 PJ GASSELTE