geannuleerd

Overhoop!

27 november, Grote of Mariakerk in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit concert wordt uitgesteld i.v.m. corona. Muziektheater door Elisabeth Hopman (fluit) en Nienke van Leijden (harp). Overhoop! is een hoopgevende muziekvoorstelling zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. Een multimediale voorstelling die je meeneemt op een muzikaal avontuur van donker naa...

Lees meer

Dit concert wordt uitgesteld i.v.m. corona.

Muziektheater door Elisabeth Hopman (fluit) en Nienke van Leijden (harp).

Overhoop! is een hoopgevende muziekvoorstelling zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. Een multimediale voorstelling die je meeneemt op een muzikaal avontuur van donker naar licht. De prachtige klanken van de fluit en de harp vertalen emoties naar muziek. Sfeervol, levendig, aangrijpend, rustgevend. 

De klanken smelten samen met poëzie, licht en geluid en nemen je mee op een emotionele reis langs de kleuren van de regenboog. De emoties welke gelinkt zijn aan de 7 kleuren monden uit in een schitterend keerpunt waarna de nieuwe weg naar hoop wordt ingeleid. Met muziek van o.a. Andriessen, Badings, Ibert en Debussy. Een belangrijk onderdeel is het speciaal voor deze voorstelling gecomponeerde nieuwe muziekstuk door componist Henri Gerrits. 

Een muziekvoorstelling over verandering, over crisis, over nieuw leven, lichtpuntjes en… Overhoop! De muziekvoorstelling die ontstaan is vanuit de pandemie en je meegemaakt moet hebben. Een unieke beleving, een onvergetelijk concert!

Wie zorgt er voor de ultieme ervaring
Elisabeth Hopman (fluit) en Nienke van Leijden (harp) musiceren met passie en enthousiasme. Hun kenmerkende sprankelende klanken vormen de rode draad door de voorstelling. 

Speciaal voor deze voorstelling heeft dichter Bart Schmittmann een aantal gedichten geschreven welke op een verbindende wijze in de voorstelling zijn verwerkt. Het geheel wordt omlijst door een prachtig lichtschouwspel door Bernard Boumans. 

Zo is het gevarieerde artiestengezelschap van Overhoop! compleet. Na een maandenlange concertstop in verband met Corona staan deze professionele artiesten te trappelen om weer op de bühne te staan en je mee te nemen in deze bijzondere voorstelling.

Praktische informatie
Overhoop! is een circa 60 minuten durende voorstelling, zonder pauze. Een non-stop muziekvoorstelling welke te zien is op 21 locaties in Drenthe en Groningen. 
Van theaterlocaties naar prachtige intieme en historische kerken zal de voorstelling te zien zijn. Uiteraard is alles veilig ingericht om geheel coronaproof te genieten van deze unieke muziekvoorstelling. 

Lees minder

Links

Data en tijden

za 27 november 2021 : 19:30

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Grote of Mariakerk
Kerkplein 4
7941 BE MEPPEL

€ 17,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader