Oxygen - Delusions

24 januari 2023, Rabo Theater De Meenthe in STEENWIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap ‘Oxygen’ indruk maakt met visueel werk dat tot in de puntjes gedetailleerd is met beeldende illusies. Nu is het tijd om het grote publiek kennis te laten maken met haar spectaculaire choreografieën. In h...

Lees meer

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap ‘Oxygen’ indruk maakt met visueel werk dat tot in de puntjes gedetailleerd is met beeldende illusies.

Nu is het tijd om het grote publiek kennis te laten maken met haar spectaculaire choreografieën.

In haar eerste avondvullende theatervoorstelling neemt Jennifer u mee in een samenspel van dans en illusie waarbij het gebruik van licht de verbindende factor is.

Quotes Juryleden NBC World of Dance

Ne-Yo : “Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!”

Jennifer Lopez: “Ik voelde hoe je wilde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Jij was de maestro van het orkest en het werkte perfect.” Ze zei dat het dat soort hart, liefde, passie en leiderschap nodig heeft en dat ze op het einde met de choreograaf Jennifer Romen wel kon huilen omdat het zo mooi was. "Het was perfectie!"

Derek Hough: “Het optreden van Oxygen was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal. “

Lees minder

Links

Data en tijden

di 24 januari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 24.00

Waar is het?

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM STEENWIJK
0521 514004
www.demeenthe.nl
info@demeenthe.nl

€ 24,00