Pé & Rinus en De Containers

29 september, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Groninger pop- en kleinkunst legendes. In 2020 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander - beter bekend als Pé & Rinus - veertig jaar samen op het podium. Dat moest natuurlijk gevierd worden, en hoewel een hardnekkig virusje de viering aanvankelijk danig in de weg zat, lukte het de vrienden toch...

Lees meer

Groninger pop- en kleinkunst legendes.

In 2020 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander - beter bekend als Pé & Rinus - veertig jaar samen op het podium. Dat moest natuurlijk gevierd worden, en hoewel een hardnekkig virusje de viering aanvankelijk danig in de weg zat, lukte het de vrienden toch om tussen mei 2020 en november 2021 ruim zestig concerten te geven, als duo of met De Containers.

Ook in 2022 gaan Frank en Peter weer regelmatig vrolijk het podium op. Er komt een tiental splinternieuwe nummers voorbij, speciaal geschreven voor het dubbeldikke jubileumjaar, maar daarnaast wordt elke avond natuurlijk een keuze gemaakt uit het grote aantal oude Pé & Rinus-favorieten.

Want ook na meer dan veertig jaar is er nu eenmaal niks leukers dan weer samen op dat podium te staan, en lekker muziek én lol te maken. Pé & Rinus goan weer lös!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 29 september 2022 : 21:00 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 18,00