Pé & Rinus goan weer lös

7 oktober, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Pé & Rinus (Peter de Haan en Frank den Hollander); pop, streektaal. In 2020 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het podium. Ze stonden namelijk in 1980 voor het eerst als straatzangers Pé Daalemmer & Rooie Rinus in de Herestraat. Deze vruchtbare samenwerking leidde to...

Lees meer

Pé & Rinus (Peter de Haan en Frank den Hollander); pop, streektaal.

In 2020 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander veertig jaar samen op het podium. Ze stonden namelijk in 1980 voor het eerst als straatzangers Pé Daalemmer & Rooie Rinus in de Herestraat. Deze vruchtbare samenwerking leidde tot bekende hits als Hoornse Plas, Hee Doe, Carnaval in t Noorden en Alcohol, nummers die tegenwoordig bijna tot het Groninger erfgoed worden gerekend. Via uitstapjes naar De Bende van Baflo Bill en Voorheen De Bende, treden ze tegenwoordig ook gewoon weer op als, lekker kortweg, Pé & Rinus.

De afgelopen jaren waren hectisch, zowel in hun persoonlijke leven als muzikaal. Met hun vernieuwde begeleidingsband De Containers speelden Peter en Frank in de uitverkochte Groningse poptempel Vera, tussen grootheden als Doe Maar en The Pretenders op Retropop en tweemaal op de Zwarte Cross.

Daarna werd het hoog tijd om na te gaan denken over een passende viering van 40 jaar vriendschap en muziek. Om te beginnen speelden Peter en Frank de stramheid even goed van zich af in een aantal mooie cafés en dorpshuizen. Het publiek kon voor het eerst kennismaken met nieuw materiaal, dat natuurlijk werd afgewisseld met oude bekende hits.

In 2021 is het vervolgens tijd om goed voorbereid en ingespeeld de grote theaters aan te doen, uiteraard met De Containers. De mannen kijken terug op hun carrière, maar zien om zich heen ook genoeg nieuwe onderwerpen om lekker over te zingen. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen over dat podium te rauzen. Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 7 oktober 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 24.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 24,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader