Paard & Erfgoed

5 juni t/m 6 juni, De Tuinen in FREDERIKSOORD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Paard & Erfgoed zondag 5 en maandag 6 juni 2022 = de Pinksterdagen. Op 5 en 6 juni, de Pinksterdagen wordt op het terrein van De Tuinen te Frederiksoord (nabij Diever/Vledder) het bekende Paard & Erfgoed georganiseerd voor de 15de keer. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin inclusief de trouw...

Lees meer

Paard & Erfgoed zondag 5 en maandag 6 juni 2022 = de Pinksterdagen.

Op 5 en 6 juni, de Pinksterdagen wordt op het terrein van De Tuinen te Frederiksoord (nabij Diever/Vledder) het bekende Paard & Erfgoed georganiseerd voor de 15de keer.

Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin inclusief de trouwe viervoeter de hond.

Sfeervol plattelandsfeest
De meer dan 800 fruitbomen, prachtige kassen met daar tussen een gezellige en gevarieerde plattelandsmarkt ter omlijsting van twee showbakken waar de meest spectaculaire shows met honden en paarden plaats vinden. Daarbij oude ambachten, kinderactiviteiten, knuffeldieren, oude trekkers, woonwagens en twee horecapleinen met lekkere hapjes en drankjes.

Frederiksoord is onderdeel van de Koloniën van Weldadigheid en staat sinds de zomer van 2021 op de UNESCO Werelderfgoed lijst. De sociale vernieuwing van de maatschappij is hier gestart en daar sluit Paard & Erfgoed op aan. Vanuit verschillende zorginstellingen uit het Noorden helpen mensen met een beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt mee in de organisatie van dit evenement. Ze helpen mee bij het parkeren, de catering en de inrichting van het terrein. Met ruimte om eigen kwaliteiten en vaardigheden te oefenen die bijdragen aan een duurzame samenleving waarin iedereen mag meedoen.

Kom naar het sfeervolle evenement met zijn sociaal gezicht op zondag 5 en maandag 6 juni van 10 tot 17 uur te Frederiksoord.

Online kaarten
De entreeprijzen zijn voor volwassenen € 8,= en kinderen € 5,=
Het parkeren is € 2,= wat ten gunste komt van het behoud van De Tuinen.
Info: www.paardenerfgoed.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 5 juni 2022 : 10:00 - 17:00
ma 6 juni 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 8.00
Kinderen : Gratis (t/m 3 jaar)
Kinderen : € 5.00 (4 t/m 12 jaar )

Waar is het?

De Tuinen
Majoor van Swietenlaan 1b
8382 CE FREDERIKSOORD

€ 8,00