Paardendagen Driezum-Wâlterswâld

28 juli t/m 30 juli, Evenemententerrein Foarwei in WÂLTERSWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Paarden en spektakel, beleef het in Wâlterswâld. De gezelligste familiedag van het jaar! Vrijdag de paardenmarathon en zaterdag de Boerendag. Op vrijdag komen er 150 aanspanningen plus honderden pony’s en paarden uit binnen-en buitenland aan de start om deel te nemen aan het Open Fries Kampioenscha...

Lees meer

Paarden en spektakel, beleef het in Wâlterswâld. De gezelligste familiedag van het jaar! Vrijdag de paardenmarathon en zaterdag de Boerendag.

Op vrijdag komen er 150 aanspanningen plus honderden pony’s en paarden uit binnen-en buitenland aan de start om deel te nemen aan het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon. Een unieke menwedstrijd waar 11 fantastische aangeklede hindernissen in de dorpen Driezum, Wâlterswâld en Damwâld de basis vormen voor het Kampioenschap. Als de winnaars bekend zijn vind op het hoofdterrein de Huldiging van de Kampioenen plaats waarna het Frysk Folksliet en de traditionele ereronde de Paardenmarathon helemaal compleet maakt.

Op zaterdag (altijd de laatste zaterdag van juli) is traditie getrouw de Boerendag te Wâlterswâld. Het programma van deze dag is zeer gevarieerd met vele attracties voor oud en jong. Jaarlijks worden de Rundveekeuring van Noord-Friesland en de zomershow van PKV Frisia in Wâlterswâld gehouden. De Boerenmarkt, het Kinderplein, demo´s, schaapscheren, roofvogels, oldtimers, theater, muziek, vele lekkernijen en met een diversiteit van stands en Paardenkrachten op het terrein zijn de Paardendagen een festijn voor groot & klein.

Tot ziens op de Paardendagen!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 28 juli 2022 : 17:00 - 1:00
vr 29 juli 2022 : 9:00 - 1:00
za 30 juli 2022 : 9:00 - 0:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 10.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar) Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 8.00 (12 t/m 17 jaar ) € 6.00 (12 t/m 17 jaar )

Toelichting: vrijdag gratis.

Waar is het?

Evenemententerrein Foarwei
Foarwei
9113 PA WÂLTERSWÂLD