Paceshifters

22 april 2022, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Nederlandse trio Paceshifters weet het publiek keer op keer te verwennen met hun alternatieve rock en sterke no-nonsense mentaliteit! 90’S ALTERNATIVE ROCK MET EEN FLINKE BERG PASSIE Het Nederlandse trio Paceshifters weet het publiek keer op keer te verwennen met hun alternatieve rock en sterke...

Lees meer

Het Nederlandse trio Paceshifters weet het publiek keer op keer te verwennen met hun alternatieve rock en sterke no-nonsense mentaliteit!

90’S ALTERNATIVE ROCK MET EEN FLINKE BERG PASSIE
Het Nederlandse trio Paceshifters weet het publiek keer op keer te verwennen met hun alternatieve rock en sterke no-nonsense mentaliteit. De stevige maar tegelijkertijd catchy sound hebben ze weten te vinden met invloeden uit de jaren ’90 grunge.

Na 10 jaar non-stop touren, optredens met Deep Purple, Wolf Mother en Triggerfinger, festivals zoals Pinkpop, SXSW, Exit Festival en The Great Escape, concerten door heel Europa en vier albums was het tijd voor iets nieuws.

Daarvoor gingen ze de studio in met Ian Clement (Wallace Vanborn) en kwamen eruit met een fris nieuw geluid, maar uiteraard rockt het nog steeds als vanouds.

De eerste single ‘Hurdles’ is een mooi voorbeeld van het nieuwe pad dat de band heeft ingeslagen; urgent, hedendaags en melodieus, maar met de wortels diep in de vertrouwde rock sounds die we van ze kennen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 22 april 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 12.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 14,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader