Paddy’s Day Off

22 april, MFC It Werflân in ROTTEVALLE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kulturele Kommisje Rottefalle sluit het culturele seizoen spetterend af. Op deze vrijdagavond verzorgt het trio Paddy’s Day Off een programma, puttend uit hun verrassende verzameling Ierse en Schotse Folksongs. Drie ervaren muzikanten brengen Ierse en Schotse folkmuziek met een aanstekelijk enthou...

Lees meer

Kulturele Kommisje Rottefalle sluit het culturele seizoen spetterend af. Op deze vrijdagavond verzorgt het trio Paddy’s Day Off een programma, puttend uit hun verrassende verzameling Ierse en Schotse Folksongs.

Drie ervaren muzikanten brengen Ierse en Schotse folkmuziek met een aanstekelijk enthousiasme. Opzwepende jigs en reels, hartstochtelijke rebelsongs en weemoedige ballades; een gevarieerd repertoire met nummers van onder andere The Dubliners, The Pogues, Dougie MacLean en Flogging Molly.

Met een minitour rond Saint Patrick’s Day in maart 2018 plaatste de groep zich in de spotlights en speelt sindsdien met succes op festivals, in kroegjes en in het theater en nu dus ook voor het eerst in ons Mfc It Werflân in Rottevalle.

Vieren we 22 april onze eigen Saint Patrick’s Day in Rottevalle? Het wordt vast een uitbundige avond en wie wil mag natuurlijk in het groen komen. Er zal geen Guinness of whisky geschonken worden maar voor de stemming kunnen we met elkaar zorgen.

Paddy’s Day Off bestaat uit:
Mario Kramer – zang & gitaar
Tseard Nauta – contrabas, viool & zang
Wander van Duin – banjo, mandoline & zang

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 22 april 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Toelichting: incl. een gratis kop koffie of thee.

Voorverkoop: reserveren via 06-52068621 of per mail naar kkrottevalle@gmail.com.

Waar is het?

MFC It Werflân
Master Kuiperswei 1
9221 TD ROTTEVALLE