PAFFF: Babaddaar - A Nite of Freedom

4 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wat is de prijs van vrijheid? Dat kan geld zijn, tijd of ruimte. Je kunt betalen met emoties, aandacht, en gevoelens. Misschien betekent vrijheid dat je de geur van je thuisland moet missen. En misschien moet je er zelfs het leven van of met een ander persoon voor opgeven; een familielid, een vriend...

Lees meer

Wat is de prijs van vrijheid? Dat kan geld zijn, tijd of ruimte. Je kunt betalen met emoties, aandacht, en gevoelens. Misschien betekent vrijheid dat je de geur van je thuisland moet missen. En misschien moet je er zelfs het leven van of met een ander persoon voor opgeven; een familielid, een vriend, je partner. Tijdens A Nite of Freedom duik je dieper in het thema vrijheid. Geniet van een korte voorstelling, praat mee over wat vrijheid voor jou betekent en dans mee met de Dabke.

De voorstelling is de perfecte voorbereiding op de voorstelling Freedom van Club Guy en Roni die op 10 juni te bezoeken is. A Nite of freedom is gratis toegankelijk voor iedereen.

Babaddaar
Babaddaar (open deur) is een cultuurpodium voor nieuwkomers met een migratieachtergrond en meer, onderdeel van NITE (Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni). Babaddaar werkt aan diversiteitsprojecten rondom voorstellingen van NITE.

Over PAFFF
Van 27 mei t/m 19 juni 2022 presenteren Stadsschouwburg De Harmonie en ARCADIA gezamenlijk een nieuw, internationaal Performing Arts Festival in Leeuwarden: PAFFF. Maar liefst drie weken lang kun je genieten van diverse voorstellingen op het gebied van podiumkunsten. PAFFF is brutaal en nieuwsgierig, provocerend en genereus maar bovenal urgent en vernieuwend. Daarbij staat het werk van toonaangevende en internationale kunstenaars als Philippe Quesne, Doris Uhlich, Lia Rodrigues, Cia Hiato en Gabriele Da Cunha centraal.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 juni 2022 : 20:00 - 21:30

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl