PAFFF: Doris Uhlich - Every Body Electric

4 juni t/m 5 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Every Body Electric is een uitbundige rave die hardnekkige vooroordelen geneest. Wat in de normale wereld gezien wordt als een beperking, is in deze voorstelling een bron van energie: spasmen en rolstoelen blijken goede instrumenten om uit je dak mee te gaan. Binnen vijf minuten verdwijnen ‘beperkin...

Lees meer

Every Body Electric is een uitbundige rave die hardnekkige vooroordelen geneest. Wat in de normale wereld gezien wordt als een beperking, is in deze voorstelling een bron van energie: spasmen en rolstoelen blijken goede instrumenten om uit je dak mee te gaan. Binnen vijf minuten verdwijnen ‘beperkingen’ doordat de ongelofelijk sterke performers je verleiden om je over te geven aan het motto van Doris Uhlich: “Shake the flesh, boom chaka!”

Elk lichaam heeft specifieke manieren om zijn dynamiek te verwoorden. Beweging zorgt ervoor dat het lichaam zich oplaadt, een soort lichaamseigen brandstof. Every Body Electric is een eenvoudige en radicale uitnodiging om dans te verkennen en diep te graven in een archeologie van bewegingsenergie. Welke mogelijkheden ontstaan er als rolstoelen, kunstbenen en krukken verlengstukken van het lichaam zijn? Hoe kun je daar beweging mee maken? Persoonlijke ritmes, dynamiek, lichaamskenmerken en unieke dansstijlen krijgen vorm. De explosieve kracht, maar ook de zachte of krachtige poëzie van Every Body Electric ligt uiteindelijk in hoe de performers hun lichaam waarnemen en hoe het publiek in de theaterzaal ze ervaart.

Every Body Electric van Doris Uhlich is onderdeel van PAFFF: een provocerend, brutaal en nieuwsgierig podiumkunstenprogramma in Arcadia van spraakmakende internationale kunstenaars.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 juni 2022 : vanaf 21:00
zo 5 juni 2022 : vanaf 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.75

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 19,75