PAFFF: Granvat ft. Quan Bui Ngoc - Come on Feet

11 juni t/m 12 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In een energieke battle geven 6 dansers een demonstratie hoe Footwork en Moderne Dans de perfecte combinatie zijn voor een opzwepende en beeldschone dansvoorstelling. Come on feet begon met de liefde van de makers voor electronic dance music met al zijn subgenres. Footwork is een favoriet. Die muz...

Lees meer

In een energieke battle geven 6 dansers een demonstratie hoe Footwork en Moderne Dans de perfecte combinatie zijn voor een opzwepende en beeldschone dansvoorstelling.

Come on feet begon met de liefde van de makers voor electronic dance music met al zijn subgenres. Footwork is een favoriet. Die muziek- en dansstijl ontwikkelde zich op straat in Chicago en heeft zich de laatste jaren snel over de wereld verspreid. Typerend is het snelle voetenwerk in battles. Granvat brengt footwork op het podium, samen met house- en afrodansstijlen, met live uitgevoerde clubmuziek.

Over De Makers
GRANVAT
De broers Bert en Stijn Cools richtten in 2013 Granvat op. Ze zien hun collectief als een productiebedrijf en zichzelf als artistieke curatoren. Granvat richt zich in de eerste plaats op artiesten met affiniteit voor muziek, maar wil zich ook breder presenteren, door te flirten met andere kunstvormen; van beeldende kunst tot hedendaagse dans. Granvat strekt zich uit van minimalistische en akoestische soundscapes tot uitbundige elektronica, wereldmuziek en folk.

Quan Bui Ngoc
Als kind begint Quan Bui Ngoc zijn dansopleiding aan de Nationale School van Vietnam. In 1996 gaat hij bij het Ballet van de Opera van Hanoi. In 2002 werkt hij voor het eerst samen met Alain Platel in Wolf, daarna volgen vele productie en in 2016 wordt hij Platels vaste assistent choreograaf. Samen met Juliana Neves en Samuel Lefeuvre maakt hij de voorstelling Jump or Fall (november 2009). Hij is één van de oprichters van 3art3, danscompagnie uit Zürich, waar hij met Daniel Hellmann K. en Untold voorstellingen maakte.

Over PAFFF
Van 27 mei t/m 19 juni 2022 presenteren Stadsschouwburg De Harmonie en ARCADIA gezamenlijk een nieuw, internationaal Performing Arts Festival in Leeuwarden: PAFFF. Maar liefst drie weken lang kun je genieten van diverse voorstellingen op het gebied van podiumkunsten. PAFFF is brutaal en nieuwsgierig, provocerend en genereus maar bovenal urgent en vernieuwend. Daarbij staat het werk van toonaangevende en internationale kunstenaars als Philippe Quesne, Doris Uhlich, Lia Rodrigues, Cia Hiato en Gabriele Da Cunha centraal.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 juni 2022 : vanaf 21:00
zo 12 juni 2022 : vanaf 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.75

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 19,75