PAFFF: Look on the Bright Side

28 mei t/m 29 mei, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Monoloog door Etuwe Bright Junior. Etuwe Bright Junior is voorbestemd om een ster te worden. Hij weet het en wij - zijn publiek - weten het. Maar er staat iets in de weg: Junior is een economische migrant. Hij heeft moeite met het Nederlands en hij heeft geen opleiding genoten. Ooit kwam Junior naa...

Lees meer

Monoloog door Etuwe Bright Junior.

Etuwe Bright Junior is voorbestemd om een ster te worden. Hij weet het en wij - zijn publiek - weten het. Maar er staat iets in de weg: Junior is een economische migrant. Hij heeft moeite met het Nederlands en hij heeft geen opleiding genoten. Ooit kwam Junior naar Europa voor zijn voetbalcarrière. Nu werkt Junior zonder diploma in een fabriek.

In de monoloog Look On The Bright Side onderzoekt Junior zijn eigen droom: het sterrendom. Hij staat voor het publiek dat, in zekere zin, zijn toekomst bepaalt. Welke mechanismen in onze maatschappij bepalen wie ‘het maakt’? En onder welke omstandigheden?

Look On The Bright Side is de vierde voorstelling die voortkomt uit Star Boy Collective, een groep West-Afrikaanse voetbalmigranten en performers die samen met regisseur Ahilan Ratnamohan voorstellingen maken.

Over PAFFF

Van 27 mei t/m 19 juni 2022 presenteren Stadsschouwburg De Harmonie en ARCADIA gezamenlijk een nieuw, internationaal Performing Arts Festival in Leeuwarden: PAFFF. Maar liefst drie weken lang kun je genieten van diverse voorstellingen op het gebied van podiumkunsten. PAFFF is brutaal en nieuwsgierig, provocerend en genereus maar bovenal urgent en vernieuwend. Daarbij staat het werk van toonaangevende en internationale kunstenaars als Philippe Quesne, Doris Uhlich, Lia Rodrigues, Cia Hiato en Gabriele Da Cunha centraal.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 28 mei 2022 : 19:00 - 20:00
zo 29 mei 2022 : 16:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.75

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 19,75