PAFFF: Philippe Quesne - Farm Fatale

9 juni t/m 10 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In een verschrikkelijke toekomst heeft de mensheid de natuur zo aangetast dat alle vogels en insecten het landschap verlaten hebben. De geluiden van de natuur zijn verdwenen en de mensen vertrokken. Er is nog maar een groep vogelverschrikkers over, vijf figuren die zich het verleden proberen te heri...

Lees meer

In een verschrikkelijke toekomst heeft de mensheid de natuur zo aangetast dat alle vogels en insecten het landschap verlaten hebben. De geluiden van de natuur zijn verdwenen en de mensen vertrokken. Er is nog maar een groep vogelverschrikkers over, vijf figuren die zich het verleden proberen te herinneren en beetje bij beetje deze lege plek opvullen. De gemaskerde personages met hun vervormde stem en onbuigzame gang lijken zombies. Ze gebruiken humor en ironie in de zoektocht naar een nieuw begin, in de utopie van een nieuwe en betere wereld – een wereld zonder mensen. De werkeloze vogelverschrikkers nemen het heft in eigen hand. Ze richten een activistische radiozender op, om de mensheid te vertellen over de schoonheid van de natuur. Met muziek, wilskracht, een krachtige boodschap en een gezonde dosis humor proberen de vogelverschrikkers te redden wat er te redden valt, waardoor ze onbewust een wereldwijde opstand ontketenen.

In Farm Fatale legt de Franse regisseur en kunstenaar Philippe Quesne met humor de machteloosheid van de mensheid bloot.

Farm Fatale van Philippe Quesne is onderdeel van PAFFF: een provocerend, brutaal en nieuwsgierig podiumkunstenprogramma in Arcadia van spraakmakende internationale kunstenaars.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 9 juni 2022 : vanaf 21:00
vr 10 juni 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.75

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 19,75