PAFFF: Sparks

28 mei t/m 5 juni, Centrum in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Samen met Arcadia presenteert het Fries StraatFestival, Sparks! Dit jaar staat het Fries StraatFestival in het teken van de natuur. Dit thema representeert het leven, het leven van bomen maar ook ons eigen leven als mens. Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe? De interactieve voorstelling Spark...

Lees meer

Samen met Arcadia presenteert het Fries StraatFestival, Sparks! Dit jaar staat het Fries StraatFestival in het teken van de natuur. Dit thema representeert het leven, het leven van bomen maar ook ons eigen leven als mens. Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe? De interactieve voorstelling Sparks sluit naadloos aan op dit thema.

Wat is Sparks?
Sparks speelt zich af in de ‘natuur’, in het wandelende bos van Bosk (Bosk is een traag bewegende kunstinstallatie bestaande uit 1000 grote en kleine bomen). In het Bosk vind je onze jongste generatie, een club jeugdige orakels. Deze kinderen hebben de mysterieuze kunsten van waarzeggerij bestudeerd. Zij zijn dragers van mystieke kennis en beheerders van magische krachten. De jonge orakels lezen de levenslijnen en vertakkingen in jouw hand en weten een eigen interpretatie te geven op jouw toekomst. Wat gaan ze bij jou zien? Durf jij je hand te laten lezen door deze orakel?

Sparks gaat 28 mei tijdens het Fries StraatFestival in première!
Wil je graag deelnemen aan deze bijzondere ervaring? Kom dan op zaterdag 28 mei of 29 mei langs in het Bosk voor de Blokhuispoort In Leeuwarden. Ga je voor de herkansing op zaterdag 4 juni of zondag 5 juni? Dan staat Sparks samen met Bosk op de Tweebaksmarkt in Leeuwarden. Meer informatie over exacte tijden volgen.

De toegang is gratis en reserveren is niet nodig.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 28 mei 2022 : vanaf 17:00
zo 29 mei 2022 : vanaf 16:00
za 4 juni 2022 : vanaf 17:00
zo 5 juni 2022 : vanaf 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis