PAFFF: Who Cares?

3 juni t/m 4 juni, Westerkerk in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Theatervoorstellling door MOHA en Biljana Radinoska. Who Cares??leidt het publiek langs een parcours door De Westerkerk, waar je ‘care’ (zorg) op verschillende manieren ervaart. De definitie van zorg is namelijk breder dan alleen medische zorg. Het betekent ook hoe je ergens om geeft. De manier van...

Lees meer

Theatervoorstellling door MOHA en Biljana Radinoska.

Who Cares??leidt het publiek langs een parcours door De Westerkerk, waar je ‘care’ (zorg) op verschillende manieren ervaart. De definitie van zorg is namelijk breder dan alleen medische zorg. Het betekent ook hoe je ergens om geeft. De manier van hoe je in de wereld staat. MOHA nodigt je door middel van verhalen, spelletjes en interactieve installaties uit om zorg, zorgzaamheid en aandacht een nieuwe definitie te geven. Eentje die past in jouw wereld, jouw paradijs.

MOHA werkte langere tijd in Leeuwarden met de huishoudelijke dienst van serviceflat Nijlânstate. Zo leerde het gezelschap het wel en wee van de werknemers én bewoners van de serviceflat kennen. Via verhalen, interactieve installaties en meer nodigt MOHA je uit om zorg, zorgzaamheid en aandacht vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

MOHA is een kunstenaarscollectief uit Amsterdam. Het maakt voorstellingen en sociale installaties, organiseert workshops en ontwerpt publicaties. MOHA opereert zowel binnen als buiten de conventionele kunstinstellingen, in de publieke ruimte en met specifieke gemeenschappen. Het collectief wil de individuele gedachtegangen doorprikken. En verbindingen leggen tussen de dagelijkse realiteit van mensen die elkaar anders nooit zouden ontmoeten.

Who cares? van MOHA is onderdeel van PAFFF: een provocerend, brutaal en nieuwsgierig podiumkunstenprogramma in Arcadia van spraakmakende internationale kunstenaars.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 juni 2022 : vanaf 19:30
za 4 juni 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Westerkerk
Bagijnestraat 59
8911 DN LEEUWARDEN

€ 12,50