Palingrookwedstrijd

21 mei, Hollandse Plein in VOLLENHOVE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Al jarenlang worden slangvormige vissen door de deelnemers met grote zorg gerookt. Vervolgens beoordeeld de jury de ingeleverde wedstrijdpaling. Smaak is het belangrijkste onderdeel voor jurering en telt daarom twee keer mee. Verder wordt er beoordeeld op kleur, gaarheid en het zoutgehalte. Deelnem...

Lees meer

Al jarenlang worden slangvormige vissen door de deelnemers met grote zorg gerookt. Vervolgens beoordeeld de jury de ingeleverde wedstrijdpaling. Smaak is het belangrijkste onderdeel voor jurering en telt daarom twee keer mee. Verder wordt er beoordeeld op kleur, gaarheid en het zoutgehalte. Deelnemers kunnen zich tot 14 mei 2022 inschrijven via PalingrokenVollenhove@gmail.com. De wedstrijd start om 13:00 uur en de feestelijke prijsuitreiking volgt rond 18:00 uur.

Ondanks de naam palingrookwedstrijd is het wedstrijdelement voor Café de Doppe niet het belangrijkste. Gezamenlijk zorgen voor gezelligheid dat is het waar het bij Café de Doppe om te doen is. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de bezoekers. Bezoekers worden dikwijls door de deelnemers getrakteerd op allerlei lekkernijen die zij naast paling roken. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om heerlijk vers gerookte producten af te nemen. Ingrediënten die deze middag zeker niet ontbreken zijn de geur van smeulend hout en gerookte vis.

Lees minder

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 13:00 - 18:00

Waar is het?

Hollandse Plein
Kerkstraat 77
8325 BJ VOLLENHOVE