Panorama Vorstman

12 juni t/m 4 september, Galerie de Vis in HARLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Rasschilder Robert Vorstman brengt werk in zijn kenmerkende directe stijl. Trefzeker legt hij de alledaagse werkelijkheid vast, of het nu een levendige haven is of een zomers strand. Zijn rake penseelstreken zijn echter geen rechtstreekse weergave van de werkelijkheid: Vorstman schetst buiten, maa...

Lees meer

Rasschilder Robert Vorstman brengt werk in zijn kenmerkende directe stijl. Trefzeker legt hij de alledaagse werkelijkheid vast, of het nu een levendige haven is of een zomers strand.

Zijn rake penseelstreken zijn echter geen rechtstreekse weergave van de werkelijkheid: Vorstman schetst buiten, maar werkt alles in zijn atelier uit. Hij geniet landelijke bekendheid door onder andere het tv-programma ‘Sterren op het doek’ en exposities op de kunstbeurs PAN Amsterdam.

Galerie de Vis in Harlingen toont deze zomer werk van Robert Vorstman parallel aan een expositie van hem op de voormalige scheepswerf ‘de Schelde’ in Vlissingen. Daar werkt Vorstman de komende tijd aan een doek van 3 bij 15 meter met als voorstelling het strand Dishoek bij Zoutelande in Zeeland. In Harlingen laat hij een vijfdelig strandpanorama zien, naast onder andere havengezichten en landschappen. Ondanks minimale middelen lijken kleuren en licht daarbij tot leven te komen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 12 juni 2021 t/m zaterdag 4 september 2021

zaterdag : 11:00-16:00

Toelichting: en na afspraak

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Galerie de Vis
Noorderhaven 40
8861 AN HARLINGEN
0517 417116
www.galeriedevis.com
info@galeriedevis.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader