Paradystersyl

23 juli t/m 24 juli, Adres a/d Griene Dyk 1 in OFFINGAWIER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jongeren kijken om zich heen en verbazen zich over hoe de wereld in elkaar zit. Ogen open, ogen dicht, ogen open. Een blauwe flits vliegt voorbij. Het is een ijsvogel die over het meer schiet en landt op een takje boven het water. Geduldig wacht de vogel op een visje en slaat dan toe. Ogen dicht, og...

Lees meer

Jongeren kijken om zich heen en verbazen zich over hoe de wereld in elkaar zit. Ogen open, ogen dicht, ogen open. Een blauwe flits vliegt voorbij. Het is een ijsvogel die over het meer schiet en landt op een takje boven het water. Geduldig wacht de vogel op een visje en slaat dan toe. Ogen dicht, ogen open. Het weer breekt een record van 25 graden in de maand februari. De mensen pakken hun badpakken uit de kast en liggen massaal op het strand, maar plots sneeuwt het. Ogen dicht, eventjes niks. Is het om te lachen of om te huilen? Misschien wel allebei. Bekijk de wereld door de ogen van tien jongeren, in Paradystersyl.

Paradystersyl is één van de performances van BROEI, een podium voor jonge kunstenaars in Arcadia. BROEI bestaat uit twaalf verschillende projecten waarin jonge makers hun eigenzinnige ideeën en plannen uitvoeren. Van voorstelling en film tot graffiti: in Arcadia BROEIt heel Fryslân!

Lees minder

Links

Waar is het?

Adres a/d Griene Dyk 1
Griene Dyk 1
8626 GE OFFINGAWIER