Pareidolia

22 oktober, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater door La Llave Maestra (5+). Van Elly Bakker, artistiek leider van Puppet International, kregen we de tip deze prachtige voorstelling te boeken. Zij had 'Pareidolia' staan als openingsvoorstelling voor Puppet International 2020. Helaas kon deze 15-de editie door de Corona-maatregelen n...

Lees meer

Kindertheater door La Llave Maestra (5+).

Van Elly Bakker, artistiek leider van Puppet International, kregen we de tip deze prachtige voorstelling te boeken. Zij had 'Pareidolia' staan als openingsvoorstelling voor Puppet International 2020. Helaas kon deze 15-de editie door de Corona-maatregelen niet doorgaan. Nu toch een beetje Puppet in Ogterop in 2021.

Het Spaans-Chileens theatergezelschap La Llave Maestra speelt een spel met onze waarneming. De groep maakt met objecten, maskers, poppen en stoffen fascinerende visuele voorstellingen en combineert daarbij mime, figurentheater en clownerie. ‘Pareidolia’ betekent het vermogen van de geest om concrete figuren in abstracte vormen te herkennen, bijvoorbeeld als je naar wolken of vlekken op de muur kijkt.

In deze poëtische voorstelling vol magie zie je niet wat je ziet! Een jas wordt een zanger, een tutu een struisvogel, een papieren zak een monster. Of zie jij iets anders? Of zie je nog veel meer? ‘Pareidolia’ is een woordeloze ode aan de verbeelding.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 22 oktober 2021 : vanaf 19:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.50
Kinderen : € 20.50 (t/m 12 jaar)

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 22,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader