Pedaal Muzikaal

4 september, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Genieten van talentvolle singer-songwriters tijdens een fietstocht van 45 km langs de mooiste plekken van Smallingerland & omgeving. PEDAAL MUZIKAAL, EEN MUZIKALE FIETSTOCHT DOOR SMALLINGERLAND Stap op de fiets met met Iduna en ontdek ‘en route’ Smallingerland en de leukste Friese artiesten! Tijden...

Lees meer

Genieten van talentvolle singer-songwriters tijdens een fietstocht van 45 km langs de mooiste plekken van Smallingerland & omgeving.

PEDAAL MUZIKAAL, EEN MUZIKALE FIETSTOCHT DOOR SMALLINGERLAND
Stap op de fiets met met Iduna en ontdek ‘en route’ Smallingerland en de leukste Friese artiesten! Tijdens de gezellige fietstocht van 45 km met Drachten als start en finish, stop je bij diverse horecagelegenheden waar je je stempel kunt halen en genieten van optredens van talentvolle singer-songwriters. Ontdek de verborgen parels en prachtige natuur rondom Drachten en haar omliggende dorpen tijdens deze tweede editie van Pedaal Muzikaal! Na afloop ontvang je op vertoning van je volle stempelkaart een leuke herinnering.

Over de artiesten:
Ralph de Jongh – Gewapend met slide gitaar en mondharmonica speelt Ralph de Jongh met een overtuiging en drive die je vandaag de dag niet veel meer ziet. Opgaand in zijn eigen muziek, alsof hij zelf uit de Mississippi regio komt, brengt Ralph een stuk muziek- cultuur zoals we dat kennen van de muziek van Robert Johnson, Son House, Skip James en Muddy Waters. Waar je soms zelfs een na-oorlogs randje Stones in terug kan vinden. Ralph is zonder twijfel de hardst werkende en meest productieve songwriter van de Vaderlandse blues!

Sp3j – Sp3j is het alter ego van Stephan Philip Janssen. Een Friese singer songwriter en co-oprichter van het Northern Songwriter Collective. In een vorig leven (1994) winnaar van de kleine prijs van Sneek en terug na een pauze van 10 jaar met nieuw werk in het Nederlands en Engels. Zijn frisse sound is authentiek en funky met soms zelfs een hiphop of punkrock invloed her en der.

Zippora Tieman – Zippora is een singersongwriter die de kunst verstaat observaties van haar wereld te vangen in klein gehouden liedjes vol verwondering, melancholie en een flinke scheut verlangen. Met haar warme en heldere stem vertolkt zij eigen nummers en Noorse traditionals) en weet jou daarmee op het puntje van je stoel te krijgen.

Sarah Sötemann – Sarah is prettig ongemakkelijk, sprankelend en ongecensureerd. Ze schrijft sensuele teksten met een jus van vrolijk cynisme. Met haar kleinkunst achtergrond weet ze een sterke performance neer te zetten en je voortdurend te verrassen. Van rauwe poëzie tot liefdevol theater en compromisloos volksvermaak.

Leonard Ford & Maaike Boonstra – Leonard heeft als gitarist van diverse bands al op vele podia gestaan, van Zwarte Cross en Heineken Music Hall tot DWDD en 3FM. Sinds 2014 vertolkt hij solo zijn grote voorliefde voor oude, soms tragisch in de vergetelheid geraakte muziek. Hierbij blaast hij, vergezeld door Maaike op trompet, Amerikaanse deltablues en Britse folkmuziek, op fantastische wijze nieuw leven in.

er wordt in drie groepen gestart.
groep 1: 12:00 tot 18:00
groep 2: 12:30 tot 18:30
groep 3: 13:00 tot 19:00

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 september 2022 : 12:00 - 18:00

Toelichting: groep 1 12-18 u; groep 2 12:30-18:30 u; groep 3 13-19 u

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00

Voorverkoop: https://iduna.nl/event/pedaal-muzikaal/; Fotoshop Bekkema, Eatcounter de Drait en Apen & Bieren in Drachten.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 12,00