Peppa Pig live! - Schoolreisje naar het strand

18 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater (2+). Spelletjes spelen, avonturen beleven en in modderplassen springen. Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig en haar vriendjes gaan op schoolreisje en jij kunt erbij zijn! Rugtassen om, lunchtrommels in de hand, juffrouw Konijn achter het stuur: vandaag is de grote dag! Het spa...

Lees meer

Kindertheater (2+).

Spelletjes spelen, avonturen beleven en in modderplassen springen. Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig en haar vriendjes gaan op schoolreisje en jij kunt erbij zijn! Rugtassen om, lunchtrommels in de hand, juffrouw Konijn achter het stuur: vandaag is de grote dag! Het spannende avontuur begint al in de bus, het wordt een rit om nooit te vergeten.

Zing en dans mee met de leukste meezingliedjes en meedoedansjes. Laat je verrassen door kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor en grote modderplassen in de nieuwe Peppa Pig familiemusical.


Muziekklapper en Meet & Greet

Kom je voor de voorstelling alvast naar de theaterfoyer? Versier je eigen muziekklapper in de Peppa Pig-knutselhoek en klap mee tijdens het leukste schoolreisje ooit. Ga na afloop op de foto met Peppa tijdens de gezellige Meet & Greet.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 18 oktober 2022 : 14:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl