Permacultuur

30 november, Terra MBO in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lezing Groei & Bloei Meppel door Arthur Buitelaar. Arthur Buitelaar is opgegroeid op de biologische tuinderij van zijn ouders. Na het ontdekken van permacultuur is hij in 2012 naar de boerderij “Het Moeras” teruggekeerd om het land om te vormen naar een productief permacultuur landschap die een zel...

Lees meer

Lezing Groei & Bloei Meppel door Arthur Buitelaar.

Arthur Buitelaar is opgegroeid op de biologische tuinderij van zijn ouders. Na het ontdekken van permacultuur is hij in 2012 naar de boerderij “Het Moeras” teruggekeerd om het land om te vormen naar een productief permacultuur landschap die een zelfvoorzienende en gezonde levensstijl kan ondersteunen. Hij geeft daar rondleidingen en cursussen en helpt mensen bij het ontwerpen van hun huis en tuin zodat zij ook natuurlijker en meer zelfvoorzienend kunnen leven.

Permacultuur is een ontwerpsysteem dat kan voorzien in alle behoeften van de mensheid op een manier die het milieu ten goede komt. Arthur Buitelaar zal een lezing geven over wat permacultuur is en hoe je permacultuur in je eigen leven kunt toepassen. Hij laat zien dat permacultuur vooral een andere manier is om naar de wereld te kijken en vanuit deze blik te handelen. Hierdoor ga je nieuwe mogelijkheden zien om huidige problemen op te lossen op een manier die gunstig is voor zowel de mens als de aarde. Hij laat dit zien aan de hand van praktische voorbeelden uit eigen tuin.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 30 november 2022 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Toelichting: leden gratis.

Waar is het?

Terra MBO
Werkhorst 56
7944 AV MEPPEL