Personal Trainer

27 januari 2023, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Amsterdamse collectief Personal Trainer is een indierock band gebouwd rondom singer-songwriter Willem Smit. Het Amsterdamse collectief Personal Trainer is een indierock band gebouwd rondom singer-songwriter Willem Smit, die het collectief heeft gestart uit voorliefde voor de bruisende indie sce...

Lees meer

Het Amsterdamse collectief Personal Trainer is een indierock band gebouwd rondom singer-songwriter Willem Smit.

Het Amsterdamse collectief Personal Trainer is een indierock band gebouwd rondom singer-songwriter Willem Smit, die het collectief heeft gestart uit voorliefde voor de bruisende indie scene waarmee hij omringd wordt. Bandleden van Canshaker Pi, Pip Blom en The Klittens hebben in het verleden al meegespeeld met het collectief. Personal Trainer is een spontane interactie tussen verschillende muzikanten die op het podium gegooid worden zonder teveel gerepeteerd te hebben. Deze unieke formatie zorgt voor een fijne georganiseerde chaos vol verrassingen en improvisatie.

Nadat ze hun debuut EP ‘Gazebo’ onder het Britse label Holm Front hebben uitgebracht in 2021, kondigde de band hun eerste LP ‘Big Love Blanket’ aan. Na verscheidene studio sessies met Casper van de Lans, brengt de plaat frisheid in de gevoelige pop en avontuurlijke producties van liedjes die al eerder goed werden ontvangen op het podium.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 27 januari 2023 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 13.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 13,00