Petrit Halilaj: Nest

5 maart 2023, Fries Museum in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wat als je opeens je veilige nest zou verliezen? Vijf studenten Docent Theater (NHL Stenden) maakten een theatervoorstelling waarin ze dit vraagstuk onderzoeken. Aan de hand van intieme en persoonlijke performances nemen ze de bezoeker mee door de tentoonstelling van Petrit Halilaj in het Fries Muse...

Lees meer

Wat als je opeens je veilige nest zou verliezen? Vijf studenten Docent Theater (NHL Stenden) maakten een theatervoorstelling waarin ze dit vraagstuk onderzoeken. Aan de hand van intieme en persoonlijke performances nemen ze de bezoeker mee door de tentoonstelling van Petrit Halilaj in het Fries Museum. De studenten gebruiken thema’s als eenzaamheid, vasthouden aan het verleden en zusterschap vinden; thema’s die Halilaj in zijn werk aansnijdt. De voorstelling is te zien op zondag 6 november 2022, 4 december 2022, 5 februari 2023 en 5 maart 2023. NEST is gratis te bezoeken, reserveer van te voren een kaartje via friesmuseum.nl/tickets.

Geïnspireerd door het werk van de Kosovaarse kunstenaar maakten studenten van de opleiding Docent Theater (NHL Stenden) een theatervoorstelling met onder andere spoken word, soundscapes, dans, animatie en documentaire. De voorstelling begint om 14.00u en is gratis te bezoeken op vertoon van een entreebewijs voor het museum.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 5 maart 2023 : vanaf 14:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Fries Museum
Wilhelminaplein 92
8911 BS LEEUWARDEN
058 2555500
www.friesmuseum.nl
info@friesmuseum.nl

gratis