PFAFF: DJ Shadow

7 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

DJ Shadow, oftewel Josh Davis is een van de meest bekende turntablistsen hiphopproducers. Hij loopt al heel wat jaren mee en is een ware pionier in zijn vak. Zijn muziek kenmerkt zich door abstracte, veelal instrumentale hiphop, die naadloos aansluit bij de triphop van de jaren ’90. Daarbij maakt h...

Lees meer

DJ Shadow, oftewel Josh Davis is een van de meest bekende turntablistsen hiphopproducers. Hij loopt al heel wat jaren mee en is een ware pionier in zijn vak.

Zijn muziek kenmerkt zich door abstracte, veelal instrumentale hiphop, die naadloos aansluit bij de triphop van de jaren ’90. Daarbij maakt hij veelvuldig gebruik van samples uit vaak vergeten platen. Zijn eerste album Endtroducing stamt alweer uit 1996 en heeft nog altijd een blijvende impact. Niet voor niets staat het album in de lijst van 500 beste popalbums van Rolling Stone Magazine.

Davis werkt nauw samen met vele artiesten uit de hiphopscene. Zo scoorde hij in 2016 nog een hit metNobody Speakwaarbij hij hiphop duo Run The Jewels de raps liet verzorgen. Op zijn album uit 2019Our Pathetic Agewaren dat rappers Nas en leden van de Wu Tang Clan en in 2022 remixte hij King Gizzard and the Wizard Lizard.Bij zijn liveshows gebruikt hij bijzondere en altijd vernieuwende videoprojecties, waardoor zijn concerten ook visueel zeer spectaculair zijn.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 7 juni 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 23.00

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 23,00