PFAFF: Keren Levi - There She Is

4 juni t/m 5 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

There She Is lijkt het geheime dagboek van Keren Levi; zij vertelt het verhaal van haar grootmoeder en neemt dansend afscheid van haar. Rouw wordt op intieme wijze invoelbaar gemaakt, iedereen heeft afscheid moeten nemen van een dierbare. In een secure vertelling ervaar je de emotionele reis van Lev...

Lees meer

There She Is lijkt het geheime dagboek van Keren Levi; zij vertelt het verhaal van haar grootmoeder en neemt dansend afscheid van haar. Rouw wordt op intieme wijze invoelbaar gemaakt, iedereen heeft afscheid moeten nemen van een dierbare. In een secure vertelling ervaar je de emotionele reis van Levi, tot en met de klokken van haar oma's appartement in Tel Aviv. Een zeer rake ode aan herinneringen en afscheid nemen van de generaties die voor ons kwamen.

Vanaf 2018 werkt Keren Levi aan een serie solo’s onder de naam Departing Landscapes, waarvan There She is de huidige versie is. Departing Landscapes is als een nat schildersdoek, waarop Levi steeds hetzelfde idee opnieuw herinterpreteert, aanscherpt, uitwist, aanbrengt en verfijnt. Het groeit met haar mee en wordt door de tijd, aandacht en liefde die zij over een langere periode in het stuk steekt steeds rijker en gelaagder. Voor deze serie werken, vroeg Levi dramaturg Igor Dobri?i? en componist Tom Parkinson waarmee zij al jaren samenwerkt, om mede vorm te geven aan deze persoonlijke zoektocht.

Over PAFFF
Van 27 mei t/m 19 juni 2022 presenteren Stadsschouwburg De Harmonie en ARCADIA gezamenlijk een nieuw, internationaal Performing Arts Festival in Leeuwarden: PAFFF. Maar liefst drie weken lang kun je genieten van diverse voorstellingen op het gebied van podiumkunsten. PAFFF is brutaal en nieuwsgierig, provocerend en genereus maar bovenal urgent en vernieuwend. Daarbij staat het werk van toonaangevende en internationale kunstenaars als Philippe Quesne, Doris Uhlich, Lia Rodrigues, Cia Hiato en Gabriele Da Cunha centraal.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 juni 2022 : 20:00 - 20:45
zo 5 juni 2022 : 20:00 - 20:45

Prijzen

Volwassenen : € 19.75

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 19,75