Philharmonix - The Vienna-Berlin Club

2 december, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Philharmonix werd een aantal jaar geleden opgericht door musici van twee van de beste orkesten ter wereld: de Berliner en de Wiener Philharmoniker. Als de The Vienna-Berlin Club spelen de zeven strijkers en blazers een mix van klassiek, jazz en pop, het soort repertoire dat je nooit zou zien op de p...

Lees meer

Philharmonix werd een aantal jaar geleden opgericht door musici van twee van de beste orkesten ter wereld: de Berliner en de Wiener Philharmoniker. Als de The Vienna-Berlin Club spelen de zeven strijkers en blazers een mix van klassiek, jazz en pop, het soort repertoire dat je nooit zou zien op de playbill van hun legendarische orkesten, maar dat wél een feest is om live in de concertzaal te horen. Dit is muzikaal entertainment van absolute wereldklasse.

Muzikanten van wereldklasse brengen mix van klassiek, jazz, folk en pop
Het handelsmerk van deze klasbakken: briljante arrangementen, technische superioriteit en vooral onbeperkt plezier, zodat alle muzikale vonken moeiteloos overspringen op het publiek. Word je al een beetje nieuwsgierig? Luister maar eens hoe ze op hun twee tot nu toe verschenen cd’s – The Vienna-Berlin Club Vol. 1 en Vol. 2 – nieuw leven in de muziekgeschiedenis blazen met een mix van klassiek, jazz, folk, pop, latin of waar ze ook maar zin in hebben. Beethoven, Sting, Queen, een stukje Die Fledermaus, het thema uit The Pink Panther, het komt allemaal voorbij. Zelf zeggen ze: “It’s not all classical music but everything has class.” Afijn, bekijk de video’s hieronder maar eens.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 december 2022 : 20:15 - 22:05

Prijzen

Volwassenen : € 35.00
Kinderen : € 12.50 (t/m 29 jaar)

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl