Philippe Elan - Tout Elan

22 juli, Nijend24 in ANDEREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nadat Philippe Elan in februari 2020 in samenwerking met het Residentie Orkest het prachtige concert Ma France had opgenomen met een paar liederen uit zijn gelijknamige programma lijkt zijn energie verdubbeld en zijn speelplezier verveelvoudigd. Samen met Reyer Zwart heeft hij inmiddels een nieuw ch...

Lees meer

Nadat Philippe Elan in februari 2020 in samenwerking met het Residentie Orkest het prachtige concert Ma France had opgenomen met een paar liederen uit zijn gelijknamige programma lijkt zijn energie verdubbeld en zijn speelplezier verveelvoudigd. Samen met Reyer Zwart heeft hij inmiddels een nieuw chansonprogramma ontwikkeld, waarin wederom chansons van de groten uit het Franse liedrepertoire te horen zijn, zoals van Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen.

Elk van die liederen krijgt de aandacht en gepassioneerde vertolking die deze vereisen. Ook bij Tout Elan worden de liederen afgewisseld met jeugdherinneringen en anecdotes die voor Philippe verbonden zijn met vrijwel elk chanson.

Opmerkelijk is dat het label dat Ma France opnam met het Residentie Orkest heeft aangekondigd in het najaar van 2021 Philippe’s programma Ma France en chansons integraal op te willen nemen.

Zang:Philippe Elan
Gitaar/ piano: Reyer Zwart

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 22 juli 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

Toelichting: incl. consumpties.

Waar is het?

Nijend24
Nijend 24
9465 TR ANDEREN
06-51511111
www.nijend24.nl

€ 18,00