Philippe Elan en Davine

26 november, Café De Amer in AMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Franse chansons in cultureel café De Amer Zaterdag 26-11-22 Philippe Elan en Davine Aanvang: 20.00 uur Entree: € 25,00 incl. 2 consumpties Cultureel café De Amer Amen Zaterdag 26 november treden Philippe Elan en Davine op in De Amer. Zij brengen de mooiste Franse klassiekers, afgewisseld met eigen...

Lees meer

Franse chansons in cultureel café De Amer

Zaterdag 26-11-22
Philippe Elan en Davine
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 25,00 incl. 2 consumpties
Cultureel café De Amer
Amen

Zaterdag 26 november treden Philippe Elan en Davine op in De Amer. Zij brengen de mooiste Franse klassiekers, afgewisseld met eigen werk.
Chansonnier Philippe Elan is een Franse Nederlander die bekend staat om zijn stem. Met een licht timbre brengt hij op doorleefde wijze chansons. In zijn weergave van bekende liederen van o.a. Brel, Aznavour, Piaf en Clerc, weet hij de essentie van de vaak poëtische teksten te raken. Zijn eigen versie van de melodieën sluit daar prachtig bij aan. Philippe komt met zijn vaste begeleider, Reyer Zwart.

Davine heeft een heldere, warme stem, waarmee ze de Franse klassiekers op geheel eigen wijze vertolkt. Ze is als geen ander in staat om met een eigen, vernieuwend geluid haar respect te betuigen aan het traditionele Franse chanson. Het resultaat is verrassend, gevoelig en meeslepend. Sinds een aantal jaar schrijft en zingt Davine ook haar eigen chansons. Onder invloed van de ontwikkelingen in de Franse muziek met relatieve nieuwkomers als Stromae en Christine and the Queen, kiest ze voor een eigen stijl met een knipoog naar de Franse traditie.

Voor informatie en reserveringen: www.cafedeamer.nl

Lees minder

Data en tijden

za 26 november 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Toelichting: incl. 2 consumpties.

Waar is het?

Café De Amer
Amen 20
9446 PC AMEN
0592 389271
www.cafedeamer.nl
de.amer@planet.nl

€ 25,00