Pia Douwes e.a. - The Prom - It’s time to celebrate!

30 september t/m 2 oktober, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje! Met een sterrencast! Pia Douwes, Joke de Kruijf, Dennis Willeke...

Lees meer

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor.

Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje! Met een sterrencast! Pia Douwes, Joke de Kruijf, Dennis Willekens, Barry Beijer, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Wieneke Remmers en Rogier Komproe spelen de hoofdrollen in deze feel good musical.

Vier uitgedoofde Broadway-sterren proberen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 september 2022 : vanaf 20:00
za 1 oktober 2022 : vanaf 20:00
zo 2 oktober 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 59.50

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 59,50