Pim Lammers

31 mei, Bibliotheek in OOSTERWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In de bovenzaal van de bibliotheek in Oosterwolde vindt op dinsdag 31 mei een avond plaats met schrijver Pim Lammers. De organisatie is in handen van Alles Rondom Taal, een werkgroep verbonden aan Stichting Kunstwerf. Lammers is auteur van onder andere ‘Het lammetje dat een varken is’. Dat is het e...

Lees meer

In de bovenzaal van de bibliotheek in Oosterwolde vindt op dinsdag 31 mei een avond plaats met schrijver Pim Lammers. De organisatie is in handen van Alles Rondom Taal, een werkgroep verbonden aan Stichting Kunstwerf.

Lammers is auteur van onder andere ‘Het lammetje dat een varken is’. Dat is het eerste Nederlandse transgender-prentenboek. Het is inmiddels vertaald in het Stellingwerfs. Deze versie wordt een dag later gepresenteerd op verschillende basisscholen in de regio. In het Stellingwerfs is de titel van het boek ‘Et laompien dat een varken is’.

Lammers is weliswaar bekend als kinderboekenschrijver, maar hij schrijft ook voor volwassenen en verzorgt tevens lezingen voor deze doelgroep.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 31 mei 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Bibliotheek
Quadoelenweg 29b
8431 LN OOSTERWOLDE
0516 512075
www.bibliotheekoosterwolde.nl
bibliotheekoosterwolde@bzof.nl

€ 5,00