Pink Floyd Project - The Wall 40 Years

16 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Pop, rock. The Wall is verreweg het succesvolste album van Pink Floyd. Schitterende nummers als Comfortably Numb, The Thin Ice en Another Brick In The Wall zorgden ervoor dat de plaat meer dan dertig miljoen keer over de toonbank ging. Een van Nederlands meest gewaardeerde tributebands brengt het ...

Lees meer

Pop, rock.

The Wall is verreweg het succesvolste album van Pink Floyd. Schitterende nummers als Comfortably Numb, The Thin Ice en Another Brick In The Wall zorgden ervoor dat de plaat meer dan dertig miljoen keer over de toonbank ging.

Een van Nederlands meest gewaardeerde tributebands brengt het album integraal in de spectaculaire theatershow ‘The Wall 40 Years’. De grootse, twee uur durende voorstelling is muzikaal gebaseerd op de liveconcerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf. Voor dit concert wordt groots uitgepakt, met bijzondere projecties – geïnspireerd op teksten van het album, het Kidsrights kinderkoor, indrukwekkend decor én quadrafonisch geluid.

Eén van Nederlands meest gewaardeerde tributebands brengt het album integraal in de spectaculaire theatershow The Wall 40 Years. Er wordt groots uitgepakt, met bijzondere projecties, geïnspireerd op teksten van het album, het Kidsrights kinderkoor, een indrukwekkend decor én quadrafonisch geluid.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 16 juni 2022 : 20:15 - 22:20

Prijzen

Volwassenen : € 39.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 39,50