Pink Project The Band

14 januari 2023, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Soms voelt het woord tributeband bijna als een understatement. De wijze waarop Pink Project The Band de muzikale nalatenschap van Pink Floyd al ruim een kwart eeuw neerzet, is ronduit fenomenaal. Dit is, zoals een bezoeker opmerkte na een concert, Pink Floyd 2.0. Het succesvolle eerste deel schre...

Lees meer

Soms voelt het woord tributeband bijna als een understatement. De wijze waarop Pink Project The Band de muzikale nalatenschap van Pink Floyd al ruim een kwart eeuw neerzet, is ronduit fenomenaal. Dit is, zoals een bezoeker opmerkte na een concert, Pink Floyd 2.0.

Het succesvolle eerste deel schreeuwde om een vervolg en dat gaat er dan ook komen. In ‘Pink Floyd Past to Present Part 2’ duikt de groep opnieuw in het oeuvre van de legendarische Britse band. Van ‘Ummagumma’ tot en met ‘The Dark Side of the Moon’ en van ‘Wish You Were Here’ via ‘The Wall’ tot en met ‘The Division Bell’, alle hoogtepunten komen voorbij. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof Pink Floyd nooit heeft opgehouden te bestaan.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 14 januari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 31.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl

€ 31,00