Pink Running Day

11 juni in Centrum in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ingevoerde zoektermen

Gekozen categorie


Kies een extra subcategorie

Locaties

Toon meer gevonden locaties

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden
Ga terug naar de homepagina

Voor het eerst in de geschiedenis van de Ladiesruns Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Groningen vinden deze vier mooie loopevenementen plaats op één dag, namelijk op zondag 11 juni. De tweede zondag in juni wordt hiermee Pink Running Day. Op deze bijzondere dag komen tienduizenden loopsters in Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven tegelijk in actie voor Pink Ribbon. Niet de tijd is het belangrijkst, het gaat om het samen lopen voor de fun en het goede doel.

“Waar Pink Ribbon juist in oktober extra aandacht vraagt voor borstkanker, willen wij hier met Pink Running Day op aansluiten,” zegt de organisatie. “In het kader hiervan is de inschrijving voor de vier Ladiesruns vandaag al geopend in plaats van traditiegetrouw op Valentijnsdag.”

Pink Running Day heeft haar eigen online platform: www.pinkrunningday.nl. Hierop staat niet alleen algemene informatie maar is het ook mogelijk door te linken naar de afzonderlijke Ladiesruns die alle vier hun eigen unieke signatuur behouden met een afstand voor iedereen. Zo kan elke vrouw haar steentje bijdragen aan Pink Ribbon. Snelheid is geboden want de startnummers voor de Ladiesruns zijn gelimiteerd.

Met elkaar, voor elkaar
Dankzij de inzet van alle loopsters bij de vier Ladiesruns is in 2016 een bedrag van maar liefst € 100.061,- opgehaald. “Nog niet eerder is door alle deelneemsters zoveel geld bijeengebracht en daar willen we volgend jaar natuurlijk overheen.” Iedere deelneemster kan bij inschrijving een donatie doen aan Pink Ribbon of ervoor kiezen om op een speciaal actieplatform hun deelname aan de run te laten sponsoren voor dit goede doel. De opbrengsten gaan in 2017 naar onderzoeken en projecten gericht op het verbeteren van de behandeling, nazorg en de langetermijneffecten van de ziekte.

Inschrijven
Inschrijven voor de Ladiesrun in Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven op 11 juni 2017 kan vanaf vandaag via de website www.pinkrunningday.nl.

Links

www.pinkrunningday.nl

Data en tijden

zo 11 juni 2017 :

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Centrum

9747 ZZ GRONINGEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen