Pist Idiots + Donkey Kung Fu

25 mei, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De mannen van de Pist Idiots zijn een groep vrienden die enorme lol hebben met het maken van pubrock om bij te springen en te schreeuwen. Naast hun loeiharde punkattitude is het vooral de stem van frontman Sniff die de band haar karakteristieke sound bezorgt. Het doet met momenten wat denken aan d...

Lees meer

De mannen van de Pist Idiots zijn een groep vrienden die enorme lol hebben met het maken van pubrock om bij te springen en te schreeuwen.

Naast hun loeiharde punkattitude is het vooral de stem van frontman Sniff die de band haar karakteristieke sound bezorgt. Het doet met momenten wat denken aan de Australische neef van Joe Talbot, zanger van IDLES, om maar te illustreren dat het bij Pist Idiots allemaal met veel overgave gebeurt. Naast zanger Jack Sniff bestaat de band uit Joey Tomato (gitaar), Tommy Tomato (bas), en Belton Jon (drum). Met een grote liefde voor kebab en bier willen de mannen de taal en goede sfeer van pubrock overbrengen op het publiek.

De Pist Idiots zijn een van de wildste, luidste en raarste Australische punkbands in de scene. Het Australische viertal brengt op zijn debuutalbum Idiocracy een verzameling aanstekelijke punknummers en alternatieve indierock die uitblinkt in kracht en originaliteit, maar ook in gevarieerdheid. Op 25 mei staan ze in de VERA!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 25 mei 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 12,00