Plaisir de Chanson

2 oktober, Grote Kerk in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Inge Tibben zingt zowel klassiekers als modernere franse chansons, daarnaast vertelt ze iets over deze nummers of over de artiesten. Zangeres Inge Tibben heeft een breed repertoire. In maar liefst 4 talen zingt ze Ballads, Jazzy, Oldies, Musical-en Filmmuziek en (oude) Pop. Ook met haar Franstalige...

Lees meer

Inge Tibben zingt zowel klassiekers als modernere franse chansons, daarnaast vertelt ze iets over deze nummers of over de artiesten.

Zangeres Inge Tibben heeft een breed repertoire. In maar liefst 4 talen zingt ze Ballads, Jazzy, Oldies, Musical-en Filmmuziek en (oude) Pop. Ook met haar Franstalige Chansonsvoorstellingen boekt ze veel succes en staat met haar Programma “Vive la Chanson” ook in het Theater.

Inge vertelt tijdens haar voorstelling, waarin ze zowel klassiekers als modernere Chansons brengt, altijd iets over de nummers of origineel artiest hiervan en soms over het hoe en wat van haar keuze hiervoor.(o.a. La vie en rose, Plaisir d’amour, Non je ne regrette rien, Cent milles chansons, Je sais pas, Je t’aime etc.)

Ook tijdens de voorstelling in de Grote Kerk Emmen wordt ze begeleid door de zeer muzikale, jonge bevlogen pianist, Mark Hidding, die soms ook een ander instrument ter hand neemt, net zo kundig als hij de piano speelt.

Vaak is ze te horen op Kunstevenementen outdoor en in zalen, zoals Schildersfestival Montmartre Oosterhesselen, Hoogeveen, Almelo, Meppel etc., waar ze niet alleen Franstalig zingt, maar ook in het Engels, Nederlands, en Duits.

Hoewel ze pas op latere leeftijd echt begonnen is met optredens heeft ze inmiddels 3 CD’s op haar naam staan, waarvan de eerste CD nummers in 4 talen bevat (Mengelmoes, 2015), de 2e Engels- en Nederlandstalige Ballads (Power, 2017) en de 3e bevat uitsluitend Franse Chansons, zowel klassiekers als wat modernere (Intemporels, 2017).

Lees minder

Links

Data en tijden

za 2 oktober 2021 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.50 € 16.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Grote Kerk
Schoolstraat 5
7811 XX EMMEN
www.grotekerkemmen.nl

€ 16,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader