Plantjes en stekjes ruilbeurs

9 oktober, Hoveniersbedrijf Millefleurs in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Groei & Bloei organiseert ieder jaar een plantenruilbeurs in mei. Nu wordt er ook gelegenheid gegeven om de planten die gescheurd zijn in het najaar een tweede leven te geven. De bedoeling van de ruilbeurs is dat je plantjes komt brengen en halen. nieuw dit jaar is dat we voor leden en niet leden ...

Lees meer

Groei & Bloei organiseert ieder jaar een plantenruilbeurs in mei. Nu wordt er ook gelegenheid gegeven om de planten die gescheurd zijn in het najaar een tweede leven te geven. De bedoeling van de ruilbeurs is dat je plantjes komt brengen en halen. nieuw dit jaar is dat we voor leden en niet leden die geen plantjes inbrengen een kleine bijdrage van € 0,50 per plantje vragen om Groei & Bloei te steunen.

Een leuk moment om low budget nieuwe/andere planten te scoren.Om 10 uur is het startzijn met een kopje koffie/thee. Daarna kan ieder rondsnuffelen en zien of er ook iets van zijn/haar ‘gading’ bij is. Als je een keuze gemaakt hebt, even nagaan of er al andere gegadigden zijn. Is dat het geval, dan even samen overleggen.

Heb je tuinvragen, al pratende zijn er misschien goede tips en antwoorden. Staan aan het eind van de ochtend jouw plantjes er nog, dan wordt er verwacht dat je deze weer mee naar huis neemt.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 oktober 2021 : 10:00 - 11:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Hoveniersbedrijf Millefleurs
Stuifzandseweg 51
7903 TA HOOGEVEEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader