Plastic Flestival

13 augustus, P-plaats Natuurmuseum Ameland in AMELAND NES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stichting Seablue organsieert het Plastic Fles tival. Een kunstzinnig kleinschalig festival met muziek, kunst, theater en workshops voor kinderen en ouders. Er zijn een aantal optredens waaronder Les Pommerantes, Jamjars en Ndingou Dione. Tevens is er een kunstmarkt met mooie producten waar verschil...

Lees meer

Stichting Seablue organsieert het Plastic Fles tival. Een kunstzinnig kleinschalig festival met muziek, kunst, theater en workshops voor kinderen en ouders. Er zijn een aantal optredens waaronder Les Pommerantes, Jamjars en Ndingou Dione. Tevens is er een kunstmarkt met mooie producten waar verschillende kunstenaars hun medewerking aan verlenen.

Ook is er een poppen kunstenaar met een interactieve lopende voorstelling. Voor kinderen is er veel te doen, waaronder workshop  kunst met plastic, leren trommelen op de djembe en een wind en water experimenten lab. Deelnemende kunstenaars zijn Hilda Klaassen, Henk de Lange, Tieneke van Montfort, Eef de Graaf, Wil Schultinge, Suzan Bosch, Helene Ketzer, Marielle Buckinx.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 augustus 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

P-plaats Natuurmuseum Ameland
Strandweg 38
9163 GN AMELAND NES
0519 542737

gratis