Platen en cd-beurs

4 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Audiofielen, sneupers en verzamelaars opgelet! Zondag 4 december verandert Poppodium Iduna wederom in een heuse platen- en cd-markt. Al jaren zijn er geen platenzaken meer in Drachten aanwezig, maar maak je nu maar vast klaar om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp’s, cd’s en singles op dez...

Lees meer

Audiofielen, sneupers en verzamelaars opgelet! Zondag 4 december verandert Poppodium Iduna wederom in een heuse platen- en cd-markt. Al jaren zijn er geen platenzaken meer in Drachten aanwezig, maar maak je nu maar vast klaar om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp’s, cd’s en singles op deze gratis toegankelijke platen- en cd-beurs in Iduna.

Verwacht een gevarieerd aanbod met een verscheidenheid aan professionele verkopers. Of je nou net begint met het aanleggen van je verzameling of al een behoorlijke berg collectorsitems in de kast hebt staan: je vindt altijd wat van je gading. Uiteraard zorgen we voor een dj die deze middag de lekkerste plaatjes gaat draaien.

Kortom: een walhalla voor muziekliefhebbers die regelmatig graag een plaatje en/of cd'tje opzetten en lekker door de bakken willen snuffelen!

Gratis toegang!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 december 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

gratis